Opinia Klientów o TwojeLogo

Opinie klientów są dowodem na to, że nasza ciężka praca popłaca. Zdobyte przez lata praktyki doświadczenie oraz ciągłe rozwijające się umiejętności możecie dojrzeć w naszych projektach.
Zawsze, staramy się podchodzić indywidualnie do każdego Klienta i traktujemy go tak, jakbyśmy my chcieli zostać obsłużeni!

Nigdy nie osiadamy na laurach, bo opinie klientów dodają nam skrzydeł!

Opinia Klientów jest dla nas bardzo ważna

Opinia klientów zależna jest od relacji, jakie między nimi zbudujemy.
TwojeLogo, robi wszystko, aby je pielęgnować, tak jak to jest z kwiatami. Chcąc, aby były piękne i stabilne, należy podlewać je wodą, a ta dla  naszych klientów jest nasza ciężka praca, oraz indywidualne podejście.
Dzięki temu możemy poszczycić się bardzo dobrymi opiniami i zaufaniem naszych klientów.

Naszą Najcenniejszą walutą
Jest

Opinie Klientów
z Google oraz Facebooka!

unnamed

Współpraca na wysokim poziomie, bardzo pomocni i kulturalni specjaliści. Muszę przyznać, że mają bardzo duże poczucie estetyki a wszystkie projekty, które dostałam do wyboru były naprawdę profesjonalne i świetne pod względem wykonania. Czas realizacji również na duży plus! 

Wiktoria folfas

Zo Sia
Zo Sia
2021-08-17T10:43:58+0000
Ta firma to jakiś żart ! Od miesiąca czekam na projekt lub zwrot pieniędzy !! Nikt nawet nie odczytuje moich... wiadomości!! Wyłączony tel ‼️ porażka ‼️‼️‼️😡read more
Aneta Łukasz Matt
Aneta Łukasz Matt
2021-08-15T18:14:30+0000
Oszusci i zlodzieje!! nie polecam!!!
Robert Lica
Robert Lica
2021-08-14T21:30:09+0000
Nie polecam nie wywiązują się z umowy oszuści blokują klienta usuwają komentarze wszystkie ich pozytywne opinie to fake... newsy.read more
Sandra Uliasz
Sandra Uliasz
2021-08-14T06:11:57+0000
oszuści i nic więcej, omijać z daleka.
Dominika Kurek
Dominika Kurek
2021-08-05T22:14:08+0000
Świetna firma. Trzymają terminów, co jest dla mnie wielkim plusem.
Jan Piatkowski
Jan Piatkowski
2021-08-05T22:00:52+0000
Miałem nietypowe zlecenie, ale firma stanęła na wysokości zadania. Bardzo polecam
Aleksandra Gromulska
Aleksandra Gromulska
2021-08-05T21:58:29+0000
Polecam! Usługa wykonana fenomenalnie. 5/5
Sylwia Ivonne
Sylwia Ivonne
2021-08-04T12:19:54+0000
złodzieje!! powstala grupa osob oszukanych przez tego złodzieja!! nie dajcie sie nabrac bo pozytywne komentarze sa... kupione. ostrzegam kazdego komu przejdzie przez mysl skorzystanie z uslugi tej pseudo-firmy. moja sprawa trafia do prokuratury i zapraszam oszukanych dodac sie do grupy gdzie dostaniecie wszystkie informacje.read more
Dominika Julita
Dominika Julita
2021-08-04T12:00:36+0000
Oszuści !!! Czekam na zwrot pieniędzy do dziś. W przeciwnym razie w dniu jutrzejszym zgłaszam sprawę do prokuratury
KAka Maka
KAka Maka
2021-08-03T09:14:04+0000
Super. Wszystko wykonane według wcześniejszych ustaleń. Miło jest współpracować z tak rzetelną firmą. Polecam
Sabina Rybak
Sabina Rybak
2021-08-03T09:00:34+0000
Szczerze polecam 😀 Firma podeszła z zaangażowaniem do mojego zlecenia. Wszystko zrobione na czas i według mojej prośby
Karol Liszka
Karol Liszka
2021-08-03T08:47:14+0000
Jak dla mnie lider w zakresie branży graficznej. Zwracają uwagę nawet na najmniejsze szczegóły, aby wszystko było... dopracowane.read more
Kasia Segda
Kasia Segda
2021-08-03T08:33:02+0000
Polecam genialnie wykonane logo. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy 😉
Urszula Adamus
Urszula Adamus
2021-08-02T21:38:23+0000
POLECAM SERDECZNIE ! Firma na medal. Zlecenia wykonują jak najdokładniej.
Rob Ert Alibaba
Rob Ert Alibaba
2021-08-02T21:25:04+0000
Super projekt!! W firmie pracują sami kreatywni ludzie, którzy znają się na swojej pracy jak nikt inny.
Damian Wołczyk
Damian Wołczyk
2021-08-02T21:12:07+0000
Najmocniej polecam skorzystanie z usług tej firmy. Uważam, że bardzo postarali się z moim projektem jestem mega... zadowolonaread more
Joanna Rymar
Joanna Rymar
2021-08-02T20:58:06+0000
Polecam! Wykonany projekt zachwycił mnie jakością. Natomiast cena adekwatna do wykonanej usługi.
Bogdan Majewski
Bogdan Majewski
2021-08-02T20:32:03+0000
Całkowicie bezproblemowy kontakt z tą firmą, we wszystkim można się dogadać. Polecam współprace
Ela Marut
Ela Marut
2021-08-02T20:18:44+0000
Z przyjemnością mogę polecić tą firmę. Bardzo postarali się, aby ulotki dobrze wyglądały.
Hubert Hołubowicz
Hubert Hołubowicz
2021-08-02T20:05:09+0000
Polecam polecam polecam!! Robota wykonana znakomicie
Marzena Kalkosińska
Marzena Kalkosińska
2021-08-02T19:52:17+0000
Każdy detal w moim logo został dopracowany w 100%. Gorąco polecam, nie będziecie zawiedzeni.
Jakub Kozyra
Jakub Kozyra
2021-08-02T19:38:42+0000
Zdecydowałem się na filmik promocyjny dla mojej firmy. Efekt mnie zadowolił. 😀
Amelia Kozłowska
Amelia Kozłowska
2021-08-02T19:25:06+0000
Polecam 😉 Dokładnie na takim projekcie jaki stworzyli mi zależało. Polecę was wśród znajomych
Zuzanna Łukaszewicz
Zuzanna Łukaszewicz
2021-08-02T19:12:02+0000
Z całego serca polecam 🙂 Finalny efekt mnie zachwycił.
Grzegorz Skitek
Grzegorz Skitek
2021-08-02T18:59:26+0000
Świetne logo, nowoczesne na jakim mi zależało. Należą wam się brawa za wykonaną pracę!
Aleksandra Grychnik
Aleksandra Grychnik
2021-08-02T18:46:39+0000
Bardzo polecam usługi tej firmy. Do zlecenia podeszli wzorowo. Daję wam 5/5
Krystian Kurek
Krystian Kurek
2021-08-02T18:20:58+0000
Jestem zadowolony z usług oferowanych przez tą firmę. Na pewno zostanę z wami na dłużej. Trzymajcie tak dalej, a... klientów będzie tylko przybywać!read more
Magdalena Malinowska Depczyńska
Magdalena Malinowska Depczyńska
2021-08-02T18:07:12+0000
Profesjonalna firma, ze znakomitym podejściem do klienta. Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić.
Marcin Krajewski
Marcin Krajewski
2021-08-02T17:39:50+0000
Z usług tej firmy korzystam już od kilku miesięcy i zawsze jestem zadowolony. Polecam
Wiktoria Rose Kapacz
Wiktoria Rose Kapacz
2021-08-02T17:27:01+0000
Bardzo dobra firma, zlecenie wykonane dokładnie oraz szybko. Polecam serdecznie 😉
Piotrek Zajka
Piotrek Zajka
2021-07-31T18:22:44+0000
Projekt wykonany precyzyjnie. Z całego serca polecam.
Natalia Krucińska
Natalia Krucińska
2021-07-31T18:22:09+0000
Zleciłam zaprojektowanie wizytówki do mojego salonu fryzjerskiego. Efekt końcowy bardzo mi się spodobał.
Marzena Chymel
Marzena Chymel
2021-07-31T18:20:46+0000
Polecam! Super zaprojektowane logo- dokładnie tak jak prosiłam.
Marcin Sołecki
Marcin Sołecki
2021-07-31T18:19:06+0000
Szczerze polecam. Ekspresowo wykonali dla mnie piękne ulotki, dziękuje.
Marcin Jakubiak
Marcin Jakubiak
2021-07-31T18:18:22+0000
Cieszę się, że trafiłem na tą firmę. Szybka realizacja zlecenia, do tego korzystna cena. Na pewno nie raz jeszcze... skorzystam.read more
Maja Kowalczyk
Maja Kowalczyk
2021-07-31T18:17:42+0000
Usługi wykonywane jak najbardziej profesjonalnie. Dbają o każdy szczegół. Polecam 😊
Kuba Buchnik
Kuba Buchnik
2021-07-31T18:17:05+0000
Polecam. Firma zawsze staje na wysokości zadania, aby sprostać oczekiwaniom klientów. Trzymajcie tak dalej!!
Renata Płatos
Renata Płatos
2021-07-31T18:14:50+0000
Świetna firma. Zleciłam projekty kilku plakatów i jestem nimi oczarowana. Dzięki wam na pewno powiększy mi się grono... moich klientów. Polecam serdecznie!!!read more
Kasia Musial
Kasia Musial
2021-07-31T18:13:48+0000
Jestem wdzięczna za piękny projekt. Firma spisała się na medal.
Amelia Lewandowska
Amelia Lewandowska
2021-07-31T18:10:38+0000
Gorąco polecam. Projekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania.
Aleksandra Wójcik
Aleksandra Wójcik
2021-07-31T18:10:13+0000
Jestem zadowolona. Logo zostało zaprojektowane rewelacyjnie. Z czystym sumieniem polecam
Piotr Jurga
Piotr Jurga
2021-06-29T18:29:00+0000
Kiepskie podejście do klienta, słabo z waszej strony :/
Kristina Marcinkowska
Kristina Marcinkowska
2021-06-29T15:19:29+0000
Super jestem bardzo zadowolona, polecam i jeszcze raz dziękuję 😊
Aleksandra Kazimierczak
Aleksandra Kazimierczak
2021-06-29T10:52:57+0000
Na pewno wróce, pozdrawiam.
Tatiana Laszecka
Tatiana Laszecka
2021-06-29T09:57:08+0000
Polecam serdecznie każdemu 🌟🤗 ❤️
Angelika Królik
Angelika Królik
2021-06-28T13:20:50+0000
Bardzo polecam firmę, wszystko super 🌟
Halina Wyszyńska
Halina Wyszyńska
2021-06-26T19:57:16+0000
Naprawdę warto, polecam z czystym sumieniem!
Lena Piechaczyk
Lena Piechaczyk
2021-06-26T19:56:59+0000
Super usługi, gorąco polecam!
Natalia Celmer
Natalia Celmer
2021-06-25T07:56:38+0000
Nie polecam!!!! Szantażują, grożą i nie wywiązują się z umowy!!! Wstyd!!!!!!
Karolina Pawelec
Karolina Pawelec
2021-06-25T07:52:05+0000
zdecydowanie nie polecam!straszą, szantażują, nie realizują projektów.
Agata Szymczak
Agata Szymczak
2021-06-25T07:34:33+0000
Bardzo ładne ulotki, które potrafią sprostać oczekiwaniom nawet wymagających osób. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w... branży graficznej 🙂read more
Żaneta Łangowska
Żaneta Łangowska
2021-06-24T22:33:04+0000
Nie polecam. Oszukują, grożą.
Daxa Czesio Socha
Daxa Czesio Socha
2021-06-24T20:45:22+0000
NIE Polecam, oszuści i tyle
Natalia Weilandt
Natalia Weilandt
2021-06-24T20:31:39+0000
Oszuści!! Nie wywiązują się z umowy, radzę omijać szerokim łukiem !!
Nowak Milena
Nowak Milena
2021-06-24T12:08:38+0000
Oszuści... uwaga! Już nawet na fb powstały grupy zrzeszające poszkodowanych przez Pana Zarachowicza.
Emilia Pawłowska
Emilia Pawłowska
2021-06-22T10:02:48+0000
Bardzo ale to bardzo mi się podoba logo, które zostało zaprojektowane przez firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży... graficznej <3 <3 <3 Dziękuję za zaangażowanie w mój projekt :)read more
Sebastian Kamiński
Sebastian Kamiński
2021-06-22T09:35:09+0000
Jestem zadowolony z logo i na pewno będę w przyszłości chętnie korzystał z usług oferowanych przez firm TwojeLogo.
Mateusz Sadowski
Mateusz Sadowski
2021-06-22T08:53:33+0000
Najlepsza firma z jaką współpracowałem jeśli chodzi o tworzenie logotypów. Polecam w 💯% TwojeLogo - Specjaliści w... branży graficznej 😊read more
Mariusz Brzeziński
Mariusz Brzeziński
2021-06-22T08:18:25+0000
Można liczyć w tej firmie na rzetelne podejście do zleceniodawcy i dbałość i najdrobniejsze detale przy tworzeniu... projektów. Agencja zasługuje na słowa uznania z mojej strony. Pozdrawiam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 🙂read more
Jarosław Baran
Jarosław Baran
2021-06-22T07:50:23+0000
Regularnie korzystam z usług i jestem w 100% usatysfakcjonowany. Zamawiane przeze mnie vouchery spełniają moje... oczekiwania. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Mateusz Walkowiak
Mateusz Walkowiak
2021-06-22T07:20:43+0000
Jestem bardzo wdzięczny firmie TwojeLogo za szybkie zaprojektowanie cennika usług dla mojej pizzerii. Jest to najlepsza... agencja marketingowa z jaką kiedykolwiek współpracowałem.read more
Marcin Wąski
Marcin Wąski
2021-06-22T06:58:03+0000
Nie mam zastrzeżeń co do współpracy z firmą TwojeLogo i jedyne czego mogę żałować to, że wcześniej ich nie poznałem, bo... już dawno bym im podsyłał zlecenia. Pozdrawiam.read more
Damian Kozłowski
Damian Kozłowski
2021-06-22T06:25:26+0000
Zleciłem w agencji reklamowej zaprojektowanie certyfikatu dla pracowników mojej firmy i muszę powiedzieć, że jestem pod... ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o możliwości TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej. Bardzo przyłożyli się do realizacji zlecenia, co można zauważyć po finalnym wyglądzie projektu. Dziękuję!read more
Krzysztof Mazur
Krzysztof Mazur
2021-06-22T06:04:13+0000
Projekt ulotki oceniam 10/10 🙂 Firma TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej doskonale wie jak zadowolić swoich... klientów i wychodzi im to bardzo dobrze. Polecam‼read more
Jacek Sobczak
Jacek Sobczak
2021-06-22T05:47:43+0000
Od przeszło roku zlecam grafikom z firmy TwojeLogo rozmaitej maści projekty, które wykonują bardzo profesjonalnie jak... przystało na fachowców z prawdziwego zdarzenia, dlatego śmiało mogę rekomendować świadczone usługi graficzne w tej agencji reklamowej jako wierny, stały i przede wszystkim zadowolony klient. POLECAM !!!read more
Anna Tymofiejczuk-Horosz
Anna Tymofiejczuk-Horosz
2021-06-21T19:12:06+0000
oszuści i tyle. wydasz hajs i nic nie dostaniesz. opinie powstawiane pozytywne ale wszystko fake.
Kazimierz Dąbrowski
Kazimierz Dąbrowski
2021-06-21T09:06:52+0000
Pełna profeska! Projekt strony internetowej został bez najmniejszego problemu wykonany przez TwojeLogo - Specjaliści w... branży graficznej za co jestem niezmiernie wdzięczny. Polecam firmę.read more
Michał Cieślak
Michał Cieślak
2021-06-21T08:45:23+0000
Firma zastosowała się do moich wytycznych i wykonała projekt plakatu dokładnie taki na jakim mi zależało. Wszystko... zrealizowane zostało bez najmniejszej zwłoki czasowej. Polecam 🙂read more
Zdzisław Borkowski
Zdzisław Borkowski
2021-06-21T08:11:56+0000
Najlepsi graficy z jakimi miałem kiedykolwiek przyjemność współpracować. Super kontakt i szybkość realizacji zleceń... sprawia, że z czystym sumieniem polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej‼read more
Sebastian Kalinowski
Sebastian Kalinowski
2021-06-21T07:53:13+0000
Dziękuję za szybkie wykonanie projektu logo. Na pewno będę w przyszłości korzystać z Państwa usług.
Dariusz Jasiński
Dariusz Jasiński
2021-06-21T07:39:55+0000
Każdy projekt wychodzący od firmy TwojeLogo to mistrzostwo świata w pełnym znaczeniu tego słowa. Polecam i zachęcam do... skorzystania z ich wachlarza możliwości, a na pewno nikt nie zawiedzie się na ich usługach.read more
Robert Urbański
Robert Urbański
2021-06-21T07:19:21+0000
Jestem bardzo zadowolony z realizacji usługi przez firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔️ Będę na pewno... stałym klientem patrząc jak współpraca się pozytywnie układa. Polecam w 100% 😎read more
Ryszard Nowakowski
Ryszard Nowakowski
2021-06-21T06:46:07+0000
Agencja marketingowa TwojeLogo zajęła się kompleksowo poprawą identyfikacji mojej firmy włączając w to prace nad... logotypem, zmianę szaty graficznej strony internetowej, utworzenie nowego designu ulotek i muszę ich pochwalić ponieważ działania przyniosły zamierzony efekt i teraz nasi klienci lepiej nas spostrzegają. POLECAM 🙂read more
Jacek Zalewski
Jacek Zalewski
2021-06-21T06:20:31+0000
Zleciłem agencji reklamowej TWOJELOGO zaprojektowanie ulotki wraz z cennikiem i jestem bardzo zadowolony z finalnego... efektu wizualnego, który w pełni spełnia moje oczekiwania. Polecam i serdecznie pozdrawiam.read more
Henryk Król
Henryk Król
2021-06-21T06:01:33+0000
TwojeLogo to lider na rynku firm graficznych 👈 Daję maksymalnie pozytywną ocenę 5/5 gwiazdek za rzetelnie wykonaną... usługę z dbałością o najmniejsze detale ✅ 🌟🌟🌟🌟🌟read more
Mieczysław Jabłoński
Mieczysław Jabłoński
2021-06-21T05:36:19+0000
Projekt plakatu wykonany przez firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej został doskonale przemyślany, co... przełożyło się pozytywnie na jego odbiór przez moich klientów i bez wątpienia zachęca do skorzystania z usług. Polecam 👌read more
Jerzy Brzeziński
Jerzy Brzeziński
2021-06-20T08:59:23+0000
W firmie TwojeLogo satysfakcję i zadowolenie klienta stawiają na pierwszym miejscu o czym mogłem się osobiście... przekonać. Projekt wyszedł genialnie!read more
Ryszard Urbański
Ryszard Urbański
2021-06-20T08:37:00+0000
Od kiedy tylko pamięcią sięgam to z tej agencji reklamowej wychodzą najlepsze projekty graficzne, które są na poziomie... światowym i potrafią sprostać oczekiwaniom nawet wybrednych osób. Korzystam z usług wiele lat i szczerze rekomenduje usługi oferowane przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Sławomir Mazur
Sławomir Mazur
2021-06-20T08:18:17+0000
Plakat promocyjny został zaprojektowany przez firmę TwojeLogo z dbałością o najmniejsze szczegóły za co jestem bardzo... wdzięczny grafikom i szczerze polecam wachlarz możliwości oferowany przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 🙂read more
Mieczysław Stępień
Mieczysław Stępień
2021-06-20T07:58:12+0000
Polecam firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i bez chwili namysłu daję ocenę 5/5 gwiazdek ✔ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mateusz Kubiak
Mateusz Kubiak
2021-06-20T07:28:44+0000
Projekty na miarę XXI wieku, które zapierają dech w piersiach. Usługi są wykonywane pod każdym względem profesjonalnie.
Zdzisław Andrzejewski
Zdzisław Andrzejewski
2021-06-20T07:09:04+0000
Niepodważalnym atutem tej firmy jest iście perfekcyjny kontakt grafików ze zleceniodawcami, co pozwala na bieżąco... nanosić zmiany. Jak dla mnie rewelacja!read more
Jacek Jankowski
Jacek Jankowski
2021-06-20T06:44:17+0000
Eksperci w branży graficznej na których zawsze można polegać. Polecam firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej... 🙂read more
Jakub Pietrzak
Jakub Pietrzak
2021-06-20T06:25:07+0000
Pozytywnie oceniam współpracę z firmą TwojeLogo (y) POLECAM ‼ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Stanisław Wiśniewski
Stanisław Wiśniewski
2021-06-20T06:06:00+0000
Wygląd zamówionego logotypu robi niesamowite wrażenie na odbiorcach moich usług i dokładnie o to mi chodziło. Graficy z... firmy TwojeLogo spisali się na medal 🥇read more
Zdzisław Nowicki
Zdzisław Nowicki
2021-06-19T08:29:42+0000
Korzystałem z usług wielu specjalistów z branży graficznej, ale niepodważalnie najlepsza jest firma TwojeLogo -... Specjaliści w branży graficznej 🙂 POLECAM ✔read more
Przemysław Szczepański
Przemysław Szczepański
2021-06-19T08:10:27+0000
Znajomy mi polecić firmę TwojeLogo i jestem jemu bardzo wdzięczny gdyż lepiej trafić nie mogłem jeśli chodzi o usługi... graficzne. Projekt ulotki mojej pizzerii wyszedł genialnie. Jak wypróbowałem ich możliwości przy pierwszym zleceniu to następnie zleciłem tej firmie wykonanie cennika i też wyszedł super, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak polecić agencję reklamową TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✅read more
Michał Drobiński
Michał Drobiński
2021-06-18T09:23:38+0000
Logo genialnie wygląda, odznacza się nowoczesnym designem i jest czytelne 🙂 Polecam firmę TwojeLogo - Specjaliści w... branży graficznej dla której należą się gromkie brawa za świetnie wykonaną usługę 👏👏👏read more
Daniel Wróblewski
Daniel Wróblewski
2021-06-18T08:55:11+0000
Jestem bardzo zadowolony z finalnego rezultatu prac nad moim logotypem. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży... graficznej 🙂read more
Tomasz Duda
Tomasz Duda
2021-06-18T08:33:05+0000
Zamawiałem w tej firmie indywidualny projekt ulotek i jestem w pełni zadowolony z efektów. Z firmą TwojeLogo -... Specjaliści w branży graficznej miałem znakomity kontakt podczas współpracy, a to niepodważalny atutu w tego typu usługach. Szczerzę polecam.read more
Alicja Mazur
Alicja Mazur
2021-06-18T08:03:43+0000
Muszę powiedzieć, że jestem pod ogromnym wrażeniem jeśli chodzi o wykonany projekt przez agencję reklamową TwojeLogo.... Usługa została zrealizowana bardzo profesjonalnie. Projekt logo jest prosty, a koncepcja zrozumiała i dokładnie na tym mi zależało.read more
Amelia Kwiatkowska
Amelia Kwiatkowska
2021-06-18T07:23:01+0000
Potrzebowałam grafika do zaprojektowania logotypu dla mojej firmy i agencja reklamowa TwojeLogo - Specjaliści w branży... graficznej zadbała o wykonanie projektu logo zgodnie z moim motywem przewodnim. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Dziękuję 😁read more
Hanna Wojciechowska
Hanna Wojciechowska
2021-06-18T06:57:44+0000
Projekt wizytówki mojego salonu kosmetycznego, który został wykonany przez agencję TwojeLogo prezentuje się zacnie 🙂... Na pewno będę w przyszłości z miłą chęcią ponownie korzystała z usług TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 💟 Polecam ✅read more
Maja Jankowska
Maja Jankowska
2021-06-18T06:31:47+0000
Zleciłam zrobienie filmu promocyjnego dla swojej firmy i jestem zachwycona efektem prac agencji TwojeLogo - Specjaliści... w branży graficznej, które dało popis swoich możliwości i stworzyło oryginalną animację zasługującą na słowa uznania. POLECAM !!!read more
Lena Kozłowska
Lena Kozłowska
2021-06-18T06:06:52+0000
Graficy z tej firmy wykonali dla mnie indywidualny projekt logotypu, który wygląda zarazem estetycznie jak i... nowocześnie za co bardzo dziękuję. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 👈 Firma doskonale wykonała zlecenie i nie mam zastrzeżeń 🥰 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥read more
Zuzanna Woźniak
Zuzanna Woźniak
2021-06-18T05:40:31+0000
Zamówiłam PAKIET BEAUTY w firmie TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i jestem z niego w 100%... usatysfakcjonowana. Bardzo mi się podoba jak i moim klientkom przypadł do gustu. Warto skorzystać z usług tej agencji - nie mają sobie równych 🤩😍🤩read more
Agnieszka Pawlak
Agnieszka Pawlak
2021-06-18T05:20:09+0000
Do wykonania projektu mojej strony internetowej potrzebowałem dobrego grafika i skorzystałem w tym celu z usług firmy... TwojeLogo. Moje zlecenie zostało pomyślnie zakończona bez żadnych wątpliwości i zastrzeżeń. Jednoznacznie stwierdzam, że firma oferuje doskonałą jakość świadczonych usług pod każdym względem. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✅read more
Nadia Wróbel
Nadia Wróbel
2021-06-17T08:06:02+0000
Bardzo miło wspominam współpracę z firmą TwojeLogo - Dyskusje, Porady, Loga, Strony WWW 🙂 Projekt został wykonany... przez profesjonalnych grafików z wieloletnim doświadczeniem, dlatego każdy detal był maksymalnie dopracowany i finalnie logo prezentuje się znakomicie 👌read more
Michalina Stępień
Michalina Stępień
2021-06-17T07:18:30+0000
Zespół grafików z firmy TwojeLogo był bardzo elastyczny i pomocny przy projektowaniu mojego logotypu - dokładnie na... takiej współpracy mi zależało. Dostałam w 100% to czego oczekiwałam. Gorąco polecam !!!read more
Nikola Jaworska
Nikola Jaworska
2021-06-17T06:19:46+0000
Firma TwojeLogo wykonuje najlepsze i jedyne w swoim rodzaju projekty logotypów o czym mogłam się osobiście wiele razy... przekonać. Zawsze można liczyć na szybkie i profesjonalne wykonanie usługi. Polecam 🥰read more
Helena Malinowska
Helena Malinowska
2021-06-17T05:39:17+0000
Projekt został wykonany szybko i precyzyjnie. Z czystym sercem mogę polecić tę firmę TwojeLogo ✔
Milena Adamczyk
Milena Adamczyk
2021-06-17T05:02:13+0000
Współpraca z firmą TwojeLogo jest na bardzo zadowalającym poziomie. Potrafią wysłuchać oczekiwań klienta i spełnić... wszystkie życzenia o czym mogłam się osobiście przekonać. Oceniam ich projekty pozytywnie.read more
Julia Nowak
Julia Nowak
2021-06-16T10:48:01+0000
Logo prezentuje się fantastycznie i jestem bardzo zadowolona z finalnego wyglądu. Projekt wyszedł SUPER <3 Co by nie... było odpowiedni ludzie na odpowiednich stanowiskach. Polecam!read more
Ania Basa
Ania Basa
2021-06-16T10:16:59+0000
Zamówienia realizowane są szybko aczkolwiek bardzo dokładnie i można liczyć na rzetelne podejście do klientów przez... cały czas trwania współpracy.read more
Aga Król
Aga Król
2021-06-16T05:46:20+0000
Firma z którą współpracuje od dłuższego czasu i nigdy się nie zawiodłam na jakości świadczonych usług. TwojeLogo na... pierwszym miejscu stawia zadowolenie klienta o czym mogłam się osobiście przekonać.read more
Laura Zając
Laura Zając
2021-06-16T05:12:37+0000
Najlepsi graficy z jakimi kiedykolwiek współpracowałam. Świetna jakość i szybki czas realizacji sprawia, że z... przyjemnością polecam firmę TwojeLogo.read more
Antonina Michalska
Antonina Michalska
2021-06-15T21:40:59+0000
Bardzo dobry kontakt i świetny efekt końcowy. Polecam firmę TwojeLogo <3
Maciej Majewski
Maciej Majewski
2021-06-15T20:39:48+0000
Profesjonalizm, zaangażowanie, bardzo dobry kontakt z klientem, ogromne zaangażowanie w realizacje projektu oraz dużo... pomysłów odpowiadającym moim potrzebom - dokładnie tak w skrócie bym opisał firmę TwojeLogo, którą serdecznie pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z ich usług.read more
Henryk Cieślak
Henryk Cieślak
2021-06-15T19:54:47+0000
Świetne projekty i profesjonalne podejście do realizacji zleceń sprawia, że firma TwojeLogo jest Numerem Jeden na rynku... jeśli chodzi o usługi graficzne. POLECAM 🙂read more
Jakub Jasiński
Jakub Jasiński
2021-06-15T19:24:37+0000
Efekty współpracy z firmą TwojeLogo są pod każdym względem zadowalające - zlecenie zostało wykonywane skrupulatnie z... dbałością o najmniejsze detale. Polecam ✔️read more
Marcin Dąbrowski
Marcin Dąbrowski
2021-06-14T21:21:35+0000
Moje pomysły zostały wysłuchane i zrealizowane dokładnie tak jak chciałem. Pomimo mojego rozdarcia między różnymi... wersjami logotypów udało mi się wybrać najlepsze rozwiązanie. Dziękuję firmie TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej za zaangażowanie i chęć pomocy od początku aż po sam koniec współpracy.read more
Jarosław Kwiatkowski
Jarosław Kwiatkowski
2021-06-14T20:48:34+0000
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to bardzo dobra agencja. Rzetelne podejście na każdym etapie realizacji... zlecenia. Mają masę dobrych pomysłów i są profesjonalni.read more
Sławomir Lewandowski
Sławomir Lewandowski
2021-06-14T20:06:50+0000
Współpraca przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami ✔️ Jestem bardzo zadowolony z zaproponowanych rozwiązań jeśli... chodzi o logotyp i mogę zdecydowanie polecić firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej jako rzetelnego i kompetentnego partnera potrafiącego sprawnie zrealizować nawet zaawansowane projekty graficzne. Pozdrawiam.read more
Tadeusz Brzeziński
Tadeusz Brzeziński
2021-06-14T10:05:56+0000
Różnorodne projekty, kontakt bezproblemowy, polecam 🙂
Monika Basińska
Monika Basińska
2021-06-13T16:35:09+0000
Szybka realizacja, bardzo dobry kontakt, jakościowy projekt. Polecam firmę!!!
Lukasz Fitał
Lukasz Fitał
2021-06-13T13:53:40+0000
Zaliczki wpłacone, zero faktur, zero realizacji. Nie polecam
Miłosz Rachwalski
Miłosz Rachwalski
2021-06-12T15:03:46+0000
Cena usługi adekwatna do jakości logotypu. Można liczyć ba terminowe wykonanie zlecenia nawet jak jest złożony projekt.
Beata Wiśniewska
Beata Wiśniewska
2021-06-12T13:25:51+0000
Polecam, logo wykonane bardzo starannie i estetycznie, profesjonaliści w każdym calu. Liczę na dalszą owocną współpracę.
Iwona Szymańska
Iwona Szymańska
2021-06-12T12:03:27+0000
Firma rzetelnie wykonująca zlecenia. Można liczyć na błyskawiczny kontakt oraz szybką wysyłkę projektu.
Sylwia Stępień
Sylwia Stępień
2021-06-12T11:24:42+0000
Logo jest wykonane bardzo profesjonalnie, szybka realizacja, świetna współpraca. Z czystym sercem bardzo, ale to bardzo... polecam. Jestem mega zadowolona.read more
Irena Makowska
Irena Makowska
2021-06-12T10:24:16+0000
Polecam firmę Twoje Logo 🙂 Jestem bardzo zadowolona z projektu - dostałam fajne propozycję które nie wymagały... przeróbek, a wręcz przeciwnie, podobały mi tak bardzo, że miałam problem z wyborem najlepszego logotypu. Pozdrawiam grafików z tej firmy <3read more
Eva Eva
Eva Eva
2021-06-12T08:41:00+0000
Witam ja osobiście nie polecam w listopadzie nawiązałam współpracę z ta firma i do tej pory nie mam ani loga ani kasy
Karolina Zielińska
Karolina Zielińska
2021-06-12T08:33:11+0000
Świetna obsługa, kreatywni i otwarci ludzie. Oby więcej takich profesjonalistów! Polecam TwojeLogo - Dyskusje, Porady,... Loga, Strony WWW <3 <3 <3read more
Alicja Krajewska
Alicja Krajewska
2021-06-11T14:15:24+0000
Bardzo polecam! Wszystko jest w jak najlepszym porządku, projekt odebrałam i nie mam zastrzeżeń.
Paulina Nowak
Paulina Nowak
2021-06-11T13:43:52+0000
Polecam serdecznie! Rzetelna firma, szybka realizacja zlecenia, bardzo dobra współpraca godna pozytywnej rekomendacji.
Agnieszka Przybylska
Agnieszka Przybylska
2021-06-11T12:59:09+0000
Jeżeli chcesz mieć logo zaprojektowane tak jak sobie wymarzysz to dobrze trafiłeś 🙂 Profesjonalne podejście do klienta,... 100% satysfakcji, oryginalny design - dokładnie tak w skrócie mogę opisać usługi oferowane przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 😍read more
Elżbieta Lewandowska
Elżbieta Lewandowska
2021-06-11T11:51:14+0000
Jeśli ktoś potrzebuje logo dla swojej marki lub produktu, firma TwojeLogo sprawnie może zapewnić wzorową jakość usług... graficznych i projekt na miarę XXI wieku. Firma zasługująca na ocenę 10/10 🙂read more
Stanisława Kołodziej
Stanisława Kołodziej
2021-06-11T10:53:40+0000
Szybka realizacja, dobry kontakt, profesjonalnie wykonane. Polecam TwojeLogo 🤩🔥👍
Marianna Gajewska
Marianna Gajewska
2021-06-11T10:11:05+0000
Wszystko zgodnie z ustaleniami i maksymalnie profesjonalnie. Czas realizacji również na duży + 🙂 MEGA POZYTYW.... POLECAM!!!read more
Genowefa Kubiak
Genowefa Kubiak
2021-06-11T09:28:00+0000
Rekomenduję usługi świadczone przez firmę TwojeLogo gdyż jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona z efektów prac nad... projektem mojego logotypu. Zaprojektowali od podstaw #logo wedle wskazówek i oczekiwań, zasypując mnie przy okazji mnóstwem świetnych i kreatywnych pomysłów. Dziękuję za wszystko i pozdrawiam grafików zajmujących się moim zleceniem.read more
Stefania Pawłowska
Stefania Pawłowska
2021-06-11T08:29:13+0000
Muszę przyznać, że mają bardzo duże poczucie estetyki a wszystkie projekty, które dostałam do wyboru były naprawdę... profesjonalne i świetne pod względem wykonania. POLECAM‼️read more
Iwona Walczak
Iwona Walczak
2021-06-11T07:48:24+0000
Polecam z całego serca. Uczciwi, rzetelni ludzie na właściwych stanowiskach ❤️ Moje plakaty i wizytówki zostały... zaprojektowane dokładnie tak jak chciałam. Jestem bardzo zadowolona jeśli chodzi o współpracę z TwojeLogo - Grupa Wsparcia, Loga, Strony internetowe 🙂read more
Małgorzata Szymczak
Małgorzata Szymczak
2021-06-11T07:09:41+0000
Logo zaprojektowane bardzo profesjonalnie zgodnie z każdą moją nawet bardzo drobną sugestią. Kontakt świetny, bardzo... szybkie wykonanie projektu. POLECAM 👏👏👏read more
Stanisława Baranowska
Stanisława Baranowska
2021-06-10T12:59:18+0000
Współpraca na wysokim poziomie. Bardzo pomocni i kulturalni specjaliści wiedzący jak sprostać wymaganiom nawet... wybrednych klientów takich jak ja 😁 Polecam w 100% 👈read more
Bożena Jakubowska
Bożena Jakubowska
2021-06-10T12:18:13+0000
Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Sprawnie, szybko i według moich oczekiwań ♥️ Logo jest idealne, dokładnie takie... jakie chciałam.read more
Aleksandra Tomaszewska
Aleksandra Tomaszewska
2021-06-10T11:23:56+0000
Indywidualne podejście do każdego klienta i tym samym zlecenia. Można liczyć na stały kontakt z firmą TwojeLogo. Dużym... atutem jest możliwość wprowadzenia poprawek podczas projektowania logotypu. Polecam w 100% 🙂read more
Marzena Włodarczyk
Marzena Włodarczyk
2021-06-10T10:24:43+0000
Świetna komunikacja i szybkość realizacji. Bardzo polecam. Warto skorzystać z usług oferowanych przez firmę TwojeLogo 😉
Jadwiga Andrzejewska
Jadwiga Andrzejewska
2021-06-10T09:42:40+0000
Zarówno wykonanie projektu plakatu jak i dbałość o klienta na wysokim poziomie. Polecam TwojeLogo - Grupa Wsparcia,... Loga, Strony internetowe ☑️read more
Paulina Sadowska
Paulina Sadowska
2021-06-10T08:52:24+0000
Logo zostało wykonane zgodnie z naszymi wytycznymi, wszystko świetnie dobrane. Dziękujemy i na pewno będziemy w... przyszłości ponownie korzystać z Państwa usług.read more
Krystyna Baranowska
Krystyna Baranowska
2021-06-10T07:51:39+0000
Dziękuję całemu zespołowi firmy TwojeLogo za super ekspresowe dostarczenie zamówionego przeze mnie projektu plakatu,... które otrzymałam we wszystkich formatach. Jestem zadowolona 🙂read more
Urszula Wysocka
Urszula Wysocka
2021-06-10T07:02:32+0000
Polecam TwojeLogo 🤩 Jest to najlepsza firma zajmująca się projektowaniem logotypów, która w pełni potrafi sprostać... moim oczekiwaniom. Pozdrawiam.read more
Kamil Jackowski
Kamil Jackowski
2021-06-10T06:05:47+0000
Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi przez TwojeLogo - Grupa Wsparcia, Loga, Strony internetowe. Sprawne... dogadanie każdego szczegółu, stały kontakt oraz profesjonalne podejście sprawia, że z największą przyjemnością mogę polecić firmę i osoby, które zajmowały się moim projektem 👌read more
Eryk Pawlak
Eryk Pawlak
2021-06-10T05:19:46+0000
Wykonano dla mnie w tej firmie unikalne i atrakcyjne wizualnie logo. Mogłem liczyć na rzetelne podejście do mojej... osoby. Projekt przeszedł moje najśmielsze oczekiwania, co bardzo mnie cieszy i dlatego śmiało mogę polecić firmę TwojeLogo każdej osobie szukającej sprawdzonych grafików.read more
Patrycja Andrzejewska
Patrycja Andrzejewska
2021-06-09T12:59:17+0000
Usługa została wykonana rzetelnie i na czas. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i daję im ocenę 5/5... ✔️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Basia Frąckowiak
Basia Frąckowiak
2021-06-09T12:17:24+0000
Mogłam liczyć przy projekcie na nielimitowaną ilość poprawek, co znacząco ułatwiło zrobienie takiego logotypu na jakim... mi dokładnie zależało. Oceniam firmę pozytywnie i na pewno będę w przyszłości korzystać z usług TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Anna Dymek
Anna Dymek
2021-06-09T11:43:56+0000
Projekt plakatów zamówionych w TwojeLogo wyszedł SUPER za o bardzo dziękuję i szczerze polecam firmę.
Andrzej Dołasiński
Andrzej Dołasiński
2021-06-09T11:05:40+0000
Współpracuję z firmą TwojeLogo od długiego czasu i jestem zadowolony z ich podejścia do mojej osoby. Wiedzą jak swoimi... projektami mnie zadowolić i wychodzi im to bardzo dobrze. POLECAM 🙂read more
Elżbieta Adamczyk
Elżbieta Adamczyk
2021-06-09T10:05:19+0000
TwojeLogo wykonało dla mnie projekt voucherów, który spełnia w 100% moje oczekiwania. Zostało wszystko dobrze... przemyślane i wdrożone tak, że cieszyło oko. Polecam.read more
Kasia Nowakowska
Kasia Nowakowska
2021-06-09T09:11:59+0000
Logo naszej hurtowni zaprojektowane przez grafików z firmy TwojeLogo prezentuje się bardzo innowacyjnie na czym nam... najbardziej zależało. Współpraca przebiegła bez najmniejszych problemów. Polecamy.read more
Alicja Zielińska
Alicja Zielińska
2021-06-09T08:21:30+0000
Wszystkie moje uwagi i sugestie zostały uwzględnione przez grafików z firmy TwojeLogo podczas tworzenia projektu i... finał prac przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję!read more
Aleksandra Maciejewska
Aleksandra Maciejewska
2021-06-09T07:11:19+0000
Firma wykonuje wyjątkowe projekty graficzne o czym mogłam się osobiście przekonać. Polecam <3 :) <3
Natalia Krajewska
Natalia Krajewska
2021-06-09T06:38:02+0000
Kolejny raz korzystałam z usług firmy TwojeLogo i kolejny raz mogę ich pochwalić za perfekcyjnie zrealizowane zlecenie.... Projekt wyszedł BOSKO !!!read more
Renata Kozłowska
Renata Kozłowska
2021-06-08T10:16:29+0000
Doskonały kontakt z firmą pozwolił mi na bieżąco nanosić poprawki do projektu, co znacząco ułatwiło i usprawniło... wykonanie dokładnie takiego logotypu na jakim mi zależało.read more
Janina Zając
Janina Zając
2021-06-08T09:47:03+0000
Jestem w 100% zadowolona z jakości świadczonych usług przez firmę TwojeLogo. Pozdrawiam serdecznie osoby, które... projektowały moje wizytówki.read more
Grażyna Urbańska
Grażyna Urbańska
2021-06-08T09:05:03+0000
Jeśli chodzi o #Logotypy to graficy z tej firmy wiedzą jak zadowolić nawet wybrednych zleceniodawców wykonując bardzo... oryginalne projekty. POLECAM !!!read more
Krystyna Jaworska
Krystyna Jaworska
2021-06-08T08:25:15+0000
Zamówienie zostało szybko zrealizowana z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Na pewno będę regularnie korzystać z... usług oferowanych przez firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej <3read more
Karol Krzywiński
Karol Krzywiński
2021-06-08T07:32:50+0000
Jestem pod ogromnym wrażeniem jak dobrze wyszedł projekt plakatu zamówionego w firmie TwojeLogo. Wiedziałem, że będzie... dobrze, ale finalny efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Warto skorzystać z usług oferowanych w tej firmie.read more
Magdalena Witkowska
Magdalena Witkowska
2021-06-08T06:50:25+0000
Zamówiłam logotyp w TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i prezentuje się doskonale. Bardzo doświadczeni graficy... zajmowali się moim projektem, co usprawniło realizacje zlecenie. Polecam.read more
Marzena Kaźmierczak
Marzena Kaźmierczak
2021-06-08T06:07:41+0000
Oceniam projekty pozytywnie i uważam, że nie ma drugiej takiej dobrej firmy jak TwojeLogo. Perfekcjoniści w pełnym... znaczeniu tego słowa. Pozdrawiam.read more
Monika Szulc
Monika Szulc
2021-06-08T05:30:26+0000
Indywidualne podejście do każdego klienta, oryginalne projekty i szybki czas realizacji zleceń sprawia, że jest to... niepodważalnie najlepsza firma zajmująca się tworzeniem logotypów, które zasługują na słowa uznania.read more
Marta Szymańska
Marta Szymańska
2021-06-08T04:55:25+0000
Jest to najlepsza firma zajmującą się projektami graficznymi, która bez problemu radzi sobie nawet z dużymi zleceniami... realizując powierzone im zadania pod presją czasu. Polecam ✅read more
Stefania Walczak
Stefania Walczak
2021-06-07T10:21:00+0000
Obsługa na najwyższym poziomie. Zamówione projekty graficzne w firmie TwojeLogo wyglądają SUPER !!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Maria Piotrowska
Maria Piotrowska
2021-06-07T09:57:20+0000
Współpraca z Wami to przyjemność w czystej postaci. Dziękuję za ekspresowe wykonanie logo dla mojej kwiaciarni.... Spisaliście się na medal 🙂 <3 :)read more
Danuta Mazurek
Danuta Mazurek
2021-06-07T09:15:55+0000
Śmiało można korzystać z usług oferowanych przez firmę TwojeLogo. Zamówiony przeze mnie w tej firmie projekt logotypu... mojego salonu fryzjerskiego wyszedł genialnie. Polecam!read more
Marta Szulc
Marta Szulc
2021-06-07T08:33:06+0000
Polecam firmę TwojeLogo gdyż współpracuję z nimi od przeszło roku i nigdy się na nich nie zawiodłam. Zlecam im... regularnie projektowanie plakatów i jestem zadowolona z jakości świadczonych usług przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔read more
Natalia Sawicka
Natalia Sawicka
2021-06-07T07:36:41+0000
Dziękuję za szybkie wykonanie projektu ulotki, która prezentuje się cudownie <3 <3 <3 Na pewno będę korzystać... regularnie z Waszych usług gdyż jestem w 100% zadowolona z realizacji bieżącego zlecenia 🙂read more
Beata Szulc
Beata Szulc
2021-06-07T07:08:29+0000
Projekt zamówionego logotypu wyszedł świetnie i zasługuje na gromkie brawa 👏👏👏 Graficy z tej firmy to profesjonaliści z... prawdziwego zdarzenia. POLECAM !!!read more
Irena Laskowska
Irena Laskowska
2021-06-07T06:39:34+0000
Usługa została wykonana rzetelnie z uwzględnieniem wszystkich moich wytycznych. Jestem w 100% usatysfakcjonowana jeśli... chodzi o współpracę z TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Janina Sawicka
Janina Sawicka
2021-06-07T06:14:54+0000
Korzystałam w swoim życiu z usług wielu firm zajmujących się projektowaniem grafik, ale bez cienia wątpliwości... TwojeLogo jest Numerem Jeden. Potrafią stworzyć ciekawe logotypy i nie trzeba długo czekać na realizację zlecenia. Polecam 🥰read more
Wiesława Wojciechowska
Wiesława Wojciechowska
2021-06-07T05:39:07+0000
Oceniam pozytywnie współpracę z firmą TwojeLogo ✔ Graficy bardzo dobrze zorganizowani i przede wszystkim mają ogromne... doświadczenie stąd też projekty, które wychodzą z tej firmy są oryginalne i nie mają sobie równych. Pozdrawiam 🙂read more
Wika Folfas
Wika Folfas
2021-06-06T21:50:16+0000
Polecam bardzo firmę Twoje Logo, wszystkie ich działania mogę pochwalić - termin realizacji jak również dbałość o... szczegóły i detale, projekt wyszedł batdzo estetycznie i elegancko. Wielki plus za profesjonalizm i bardzo fachowe doradztwo. 😊read more
Anna Rostkowska
Anna Rostkowska
2021-06-06T17:53:26+0000
Pełen profesjonalizm,świetny kontakt,szczerze polecam, a moje logo jest przepiękne. Aczkolwiek oglądając projekty tej... firmy to każdy jest piękny, orginalny i co najważniejsze indywidualny oraz oddający charakter danej branży w której logo spełnia ogromną rolę🤩read more
Małgorzata Wojciechowska
Małgorzata Wojciechowska
2021-06-06T15:56:22+0000
Zdecydowanie jest to najlepsza firma na rynku, która robi tylko i wyłącznie profesjonalne projekty logotypów. Korzystam... od kilku lat z usług i jestem mile zaskoczona jak sprawnie i bezproblemowo przebiega współpraca z firmą TwojeLogo - zawsze wszystko jest na czas zrealizowane.read more
Edyta Majewska
Edyta Majewska
2021-06-06T15:22:31+0000
Firma szybko zrealizowała wykonanie dwóch projektów ulotek i jestem w 💯% usatysfakcjonowana z realizacji usługi.... Zostały dokładnie wysłuchane moje potrzeby i otrzymałam dokładnie takie ulotki jakie marzyły mi się za co bardzo dziękuję. TwojeLogo zasługuje na słowa uznania z mojej strony gdyż spisali się świetnie jak przystało na fachowców z prawdziwego zdarzenia.read more
Mikołaj Kwiatkowski
Mikołaj Kwiatkowski
2021-06-06T14:27:37+0000
Kolejny raz korzystałem z usług firmy TwojeLogo i kolejny raz mam powód do zadowolenia. Ulotki zostały zaprojektowane... profesjonalnie i zachęcają do skorzystania z mojej oferty - dokładnie o to mi chodziło, dlatego z czystym sumieniem rekomenduję usługi świadczone przez grafiką z TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔read more
Wojciech Krawczyk
Wojciech Krawczyk
2021-06-06T14:15:35+0000
Nasza firma korzysta z usług graficznych TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i jesteśmy w 100% zadowoleni... zarówno z obsługi klienta jak i oryginalnych projektów. Wiedzą jak sprostać oczekiwaniom nawet wybrednych zleceniodawców i świetnie im to wychodzi. Oceniamy TwojeLogo 10/10 ✅read more
Krystian Lewandowski
Krystian Lewandowski
2021-06-06T14:07:14+0000
Firma TwojeLogo uwzględniła wszystkie moje wytyczne związane z projektowaniem logotypu i wyszło EXTRA‼️ Polecam każdej... osobie TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej, a na pewno nie zawiedziecie się na możliwościach jakimi dysponują. Pozdrawiam 👋read more
Adam Piotrowski
Adam Piotrowski
2021-06-06T13:58:19+0000
Szybka realizacja zlecenia, doświadczeni graficy i dbałość o dopracowanie najmniejszych detali sprawia, że od wielu lat... tylko w tej firmie robię logotypy i nigdy się na nich nie zawiodłem. Pełna profeska 💪😎👍read more
Jakub Szczepański
Jakub Szczepański
2021-06-06T13:47:34+0000
Mimo tego, że miałem nietypowe oczekiwania względem projektu to firma TwojeLogo stanęła na wysokości zadania i wykonała... dokładnie takie logo na jakim mi zależało. Polecam 👌 ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Krystyna Pogorzelska
Krystyna Pogorzelska
2021-04-20T10:01:55+0000
krętacze i zwykli oszuści. Nie polecam.
Małgorzata Mąka
Małgorzata Mąka
2021-04-20T09:55:00+0000
Oszuści, po wpłaceniu pełnej kwoty 1800 zł i nie zrealizowali zamówienia. Brak kontaktu, nieodpowiadając na emaila,... blokują telefon. Powstała na fc nawet grupa osób oszukanych przez pseudoagencje.read more
Anna Pogorzelska
Anna Pogorzelska
2021-04-20T09:52:57+0000
oszuści, wyłudzają pieniądze i nie wykonują usługi
Dawid Sas
Dawid Sas
2021-04-19T22:28:59+0000
Nie polecam tej firmy. Zwykli oszuści.. Od początku marca nie dostałem całego swojego zamówienia. Wykonane zostało... tylko logo za które nie dostałem faktury a reszta pieniędzy została przywłaszczona. Logo które widnieje w opiniach jako wykonane dla zupełnie innej osoby.... (załączam zdjęcie do wglądu) Cały czas jestem zbywany wiadomościami typu „zwrot zostanie dokonany do końca tyg”. Zwrotu pieniędzy oraz faktury jak nie było tak nie ma... Zostałem oszukany na 775zl podobnie jak kilka innych osób o których wiem... Stanowczo nie polecam i odradzam !!read more
Mariola Stawicka
Mariola Stawicka
2021-04-18T14:58:09+0000