Opinia Klientów o TwojeLogo

Opinie klientów są dowodem na to, że nasza ciężka praca popłaca. Zdobyte przez lata praktyki doświadczenie oraz ciągłe rozwijające się umiejętności możecie dojrzeć w naszych projektach.
Zawsze, staramy się podchodzić indywidualnie do każdego Klienta i traktujemy go tak, jakbyśmy my chcieli zostać obsłużeni!

Nigdy nie osiadamy na laurach, bo opinie klientów dodają nam skrzydeł!

Opinia Klientów jest dla nas bardzo ważna

Opinia klientów zależna jest od relacji, jakie między nimi zbudujemy.
TwojeLogo, robi wszystko, aby je pielęgnować, tak jak to jest z kwiatami. Chcąc, aby były piękne i stabilne, należy podlewać je wodą, a ta dla  naszych klientów jest nasza ciężka praca, oraz indywidualne podejście.
Dzięki temu możemy poszczycić się bardzo dobrymi opiniami i zaufaniem naszych klientów.

Naszą Najcenniejszą walutą
Jest

Opinie Klientów
z Google oraz Facebooka!

unnamed

Współpraca na wysokim poziomie, bardzo pomocni i kulturalni specjaliści. Muszę przyznać, że mają bardzo duże poczucie estetyki a wszystkie projekty, które dostałam do wyboru były naprawdę profesjonalne i świetne pod względem wykonania. Czas realizacji również na duży plus! 

Wiktoria folfas

Patrycja Andrzejewska
Patrycja Andrzejewska
2021-06-09T12:59:17+0000
Usługa została wykonana rzetelnie i na czas. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i daję im ocenę 5/5... ✔️ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Basia Frąckowiak
Basia Frąckowiak
2021-06-09T12:17:24+0000
Mogłam liczyć przy projekcie na nielimitowaną ilość poprawek, co znacząco ułatwiło zrobienie takiego logotypu na jakim... mi dokładnie zależało. Oceniam firmę pozytywnie i na pewno będę w przyszłości korzystać z usług TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Anna Dymek
Anna Dymek
2021-06-09T11:43:56+0000
Projekt plakatów zamówionych w TwojeLogo wyszedł SUPER za o bardzo dziękuję i szczerze polecam firmę.
Andrzej Dołasiński
Andrzej Dołasiński
2021-06-09T11:05:40+0000
Współpracuję z firmą TwojeLogo od długiego czasu i jestem zadowolony z ich podejścia do mojej osoby. Wiedzą jak swoimi... projektami mnie zadowolić i wychodzi im to bardzo dobrze. POLECAM 🙂read more
Elżbieta Adamczyk
Elżbieta Adamczyk
2021-06-09T10:05:19+0000
TwojeLogo wykonało dla mnie projekt voucherów, który spełnia w 100% moje oczekiwania. Zostało wszystko dobrze... przemyślane i wdrożone tak, że cieszyło oko. Polecam.read more
Kasia Nowakowska
Kasia Nowakowska
2021-06-09T09:11:59+0000
Logo naszej hurtowni zaprojektowane przez grafików z firmy TwojeLogo prezentuje się bardzo innowacyjnie na czym nam... najbardziej zależało. Współpraca przebiegła bez najmniejszych problemów. Polecamy.read more
Alicja Zielińska
Alicja Zielińska
2021-06-09T08:21:30+0000
Wszystkie moje uwagi i sugestie zostały uwzględnione przez grafików z firmy TwojeLogo podczas tworzenia projektu i... finał prac przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Dziękuję!read more
Aleksandra Maciejewska
Aleksandra Maciejewska
2021-06-09T07:11:19+0000
Firma wykonuje wyjątkowe projekty graficzne o czym mogłam się osobiście przekonać. Polecam <3 :) <3
Natalia Krajewska
Natalia Krajewska
2021-06-09T06:38:02+0000
Kolejny raz korzystałam z usług firmy TwojeLogo i kolejny raz mogę ich pochwalić za perfekcyjnie zrealizowane zlecenie.... Projekt wyszedł BOSKO !!!read more
Renata Kozłowska
Renata Kozłowska
2021-06-08T10:16:29+0000
Doskonały kontakt z firmą pozwolił mi na bieżąco nanosić poprawki do projektu, co znacząco ułatwiło i usprawniło... wykonanie dokładnie takiego logotypu na jakim mi zależało.read more
Janina Zając
Janina Zając
2021-06-08T09:47:03+0000
Jestem w 100% zadowolona z jakości świadczonych usług przez firmę TwojeLogo. Pozdrawiam serdecznie osoby, które... projektowały moje wizytówki.read more
Grażyna Urbańska
Grażyna Urbańska
2021-06-08T09:05:03+0000
Jeśli chodzi o #Logotypy to graficy z tej firmy wiedzą jak zadowolić nawet wybrednych zleceniodawców wykonując bardzo... oryginalne projekty. POLECAM !!!read more
Krystyna Jaworska
Krystyna Jaworska
2021-06-08T08:25:15+0000
Zamówienie zostało szybko zrealizowana z dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Na pewno będę regularnie korzystać z... usług oferowanych przez firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej <3read more
Karol Krzywiński
Karol Krzywiński
2021-06-08T07:32:50+0000
Jestem pod ogromnym wrażeniem jak dobrze wyszedł projekt plakatu zamówionego w firmie TwojeLogo. Wiedziałem, że będzie... dobrze, ale finalny efekt przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Warto skorzystać z usług oferowanych w tej firmie.read more
Magdalena Witkowska
Magdalena Witkowska
2021-06-08T06:50:25+0000
Zamówiłam logotyp w TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i prezentuje się doskonale. Bardzo doświadczeni graficy... zajmowali się moim projektem, co usprawniło realizacje zlecenie. Polecam.read more
Marzena Kaźmierczak
Marzena Kaźmierczak
2021-06-08T06:07:41+0000
Oceniam projekty pozytywnie i uważam, że nie ma drugiej takiej dobrej firmy jak TwojeLogo. Perfekcjoniści w pełnym... znaczeniu tego słowa. Pozdrawiam.read more
Monika Szulc
Monika Szulc
2021-06-08T05:30:26+0000
Indywidualne podejście do każdego klienta, oryginalne projekty i szybki czas realizacji zleceń sprawia, że jest to... niepodważalnie najlepsza firma zajmująca się tworzeniem logotypów, które zasługują na słowa uznania.read more
Marta Szymańska
Marta Szymańska
2021-06-08T04:55:25+0000
Jest to najlepsza firma zajmującą się projektami graficznymi, która bez problemu radzi sobie nawet z dużymi zleceniami... realizując powierzone im zadania pod presją czasu. Polecam ✅read more
Stefania Walczak
Stefania Walczak
2021-06-07T10:21:00+0000
Obsługa na najwyższym poziomie. Zamówione projekty graficzne w firmie TwojeLogo wyglądają SUPER !!! 🌟🌟🌟🌟🌟
Maria Piotrowska
Maria Piotrowska
2021-06-07T09:57:20+0000
Współpraca z Wami to przyjemność w czystej postaci. Dziękuję za ekspresowe wykonanie logo dla mojej kwiaciarni.... Spisaliście się na medal 🙂 <3 :)read more
Danuta Mazurek
Danuta Mazurek
2021-06-07T09:15:55+0000
Śmiało można korzystać z usług oferowanych przez firmę TwojeLogo. Zamówiony przeze mnie w tej firmie projekt logotypu... mojego salonu fryzjerskiego wyszedł genialnie. Polecam!read more
Marta Szulc
Marta Szulc
2021-06-07T08:33:06+0000
Polecam firmę TwojeLogo gdyż współpracuję z nimi od przeszło roku i nigdy się na nich nie zawiodłam. Zlecam im... regularnie projektowanie plakatów i jestem zadowolona z jakości świadczonych usług przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔read more
Natalia Sawicka
Natalia Sawicka
2021-06-07T07:36:41+0000
Dziękuję za szybkie wykonanie projektu ulotki, która prezentuje się cudownie <3 <3 <3 Na pewno będę korzystać... regularnie z Waszych usług gdyż jestem w 100% zadowolona z realizacji bieżącego zlecenia 🙂read more
Beata Szulc
Beata Szulc
2021-06-07T07:08:29+0000
Projekt zamówionego logotypu wyszedł świetnie i zasługuje na gromkie brawa 👏👏👏 Graficy z tej firmy to profesjonaliści z... prawdziwego zdarzenia. POLECAM !!!read more
Irena Laskowska
Irena Laskowska
2021-06-07T06:39:34+0000
Usługa została wykonana rzetelnie z uwzględnieniem wszystkich moich wytycznych. Jestem w 100% usatysfakcjonowana jeśli... chodzi o współpracę z TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.read more
Janina Sawicka
Janina Sawicka
2021-06-07T06:14:54+0000
Korzystałam w swoim życiu z usług wielu firm zajmujących się projektowaniem grafik, ale bez cienia wątpliwości... TwojeLogo jest Numerem Jeden. Potrafią stworzyć ciekawe logotypy i nie trzeba długo czekać na realizację zlecenia. Polecam 🥰read more
Wiesława Wojciechowska
Wiesława Wojciechowska
2021-06-07T05:39:07+0000
Oceniam pozytywnie współpracę z firmą TwojeLogo ✔ Graficy bardzo dobrze zorganizowani i przede wszystkim mają ogromne... doświadczenie stąd też projekty, które wychodzą z tej firmy są oryginalne i nie mają sobie równych. Pozdrawiam 🙂read more
Piotr Markwart
Piotr Markwart
2021-06-06T22:15:29+0000
Fachowe podejście, szybkie terminy, świetne projekty i dbałość o szczegóły. Naprawdę dobra firma, jeśli nie najlepsza.... Jednym zdaniem super.read more
Artur Dębowski
Artur Dębowski
2021-06-06T22:12:38+0000
Super firma, podejście do klienta na wysokim poziomie i bardzo pomocni. Polecam szczególnie jeśli chodzi o projekty... loga.read more
Daniel Halemba
Daniel Halemba
2021-06-06T22:07:39+0000
Bardzo dobra firma,fachowcy w każdym calu dbają o klienta na najwyższym poziomie. Logo spod ich ręki to prawdziwy... majstersztyk. Ogromny pozytyw.read more
Wika Folfas
Wika Folfas
2021-06-06T21:50:16+0000
Polecam bardzo firmę Twoje Logo, wszystkie ich działania mogę pochwalić - termin realizacji jak również dbałość o... szczegóły i detale, projekt wyszedł batdzo estetycznie i elegancko. Wielki plus za profesjonalizm i bardzo fachowe doradztwo. 😊read more
Anna Rostkowska
Anna Rostkowska
2021-06-06T17:53:26+0000
Pełen profesjonalizm,świetny kontakt,szczerze polecam, a moje logo jest przepiękne. Aczkolwiek oglądając projekty tej... firmy to każdy jest piękny, orginalny i co najważniejsze indywidualny oraz oddający charakter danej branży w której logo spełnia ogromną rolę🤩read more
Małgorzata Wojciechowska
Małgorzata Wojciechowska
2021-06-06T15:56:22+0000
Zdecydowanie jest to najlepsza firma na rynku, która robi tylko i wyłącznie profesjonalne projekty logotypów. Korzystam... od kilku lat z usług i jestem mile zaskoczona jak sprawnie i bezproblemowo przebiega współpraca z firmą TwojeLogo - zawsze wszystko jest na czas zrealizowane.read more
Edyta Majewska
Edyta Majewska
2021-06-06T15:22:31+0000
Firma szybko zrealizowała wykonanie dwóch projektów ulotek i jestem w 💯% usatysfakcjonowana z realizacji usługi.... Zostały dokładnie wysłuchane moje potrzeby i otrzymałam dokładnie takie ulotki jakie marzyły mi się za co bardzo dziękuję. TwojeLogo zasługuje na słowa uznania z mojej strony gdyż spisali się świetnie jak przystało na fachowców z prawdziwego zdarzenia.read more
Mikołaj Kwiatkowski
Mikołaj Kwiatkowski
2021-06-06T14:27:37+0000
Kolejny raz korzystałem z usług firmy TwojeLogo i kolejny raz mam powód do zadowolenia. Ulotki zostały zaprojektowane... profesjonalnie i zachęcają do skorzystania z mojej oferty - dokładnie o to mi chodziło, dlatego z czystym sumieniem rekomenduję usługi świadczone przez grafiką z TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔read more
Wojciech Krawczyk
Wojciech Krawczyk
2021-06-06T14:15:35+0000
Nasza firma korzysta z usług graficznych TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej i jesteśmy w 100% zadowoleni... zarówno z obsługi klienta jak i oryginalnych projektów. Wiedzą jak sprostać oczekiwaniom nawet wybrednych zleceniodawców i świetnie im to wychodzi. Oceniamy TwojeLogo 10/10 ✅read more
Krystian Lewandowski
Krystian Lewandowski
2021-06-06T14:07:14+0000
Firma TwojeLogo uwzględniła wszystkie moje wytyczne związane z projektowaniem logotypu i wyszło EXTRA‼️ Polecam każdej... osobie TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej, a na pewno nie zawiedziecie się na możliwościach jakimi dysponują. Pozdrawiam 👋read more
Adam Piotrowski
Adam Piotrowski
2021-06-06T13:58:19+0000
Szybka realizacja zlecenia, doświadczeni graficy i dbałość o dopracowanie najmniejszych detali sprawia, że od wielu lat... tylko w tej firmie robię logotypy i nigdy się na nich nie zawiodłem. Pełna profeska 💪😎👍read more
Jakub Szczepański
Jakub Szczepański
2021-06-06T13:47:34+0000
Mimo tego, że miałem nietypowe oczekiwania względem projektu to firma TwojeLogo stanęła na wysokości zadania i wykonała... dokładnie takie logo na jakim mi zależało. Polecam 👌 ⭐⭐⭐⭐⭐read more
Krystyna Pogorzelska
Krystyna Pogorzelska
2021-04-20T10:01:55+0000
krętacze i zwykli oszuści. Nie polecam.
Małgorzata Mąka
Małgorzata Mąka
2021-04-20T09:55:00+0000
Oszuści, po wpłaceniu pełnej kwoty 1800 zł i nie zrealizowali zamówienia. Brak kontaktu, nieodpowiadając na emaila,... blokują telefon. Powstała na fc nawet grupa osób oszukanych przez pseudoagencje.read more
Anna Pogorzelska
Anna Pogorzelska
2021-04-20T09:52:57+0000
oszuści, wyłudzają pieniądze i nie wykonują usługi
Dawid Sas
Dawid Sas
2021-04-19T22:28:59+0000
Nie polecam tej firmy. Zwykli oszuści.. Od początku marca nie dostałem całego swojego zamówienia. Wykonane zostało... tylko logo za które nie dostałem faktury a reszta pieniędzy została przywłaszczona. Logo które widnieje w opiniach jako wykonane dla zupełnie innej osoby.... (załączam zdjęcie do wglądu) Cały czas jestem zbywany wiadomościami typu „zwrot zostanie dokonany do końca tyg”. Zwrotu pieniędzy oraz faktury jak nie było tak nie ma... Zostałem oszukany na 775zl podobnie jak kilka innych osób o których wiem... Stanowczo nie polecam i odradzam !!read more
Mariola Stawicka
Mariola Stawicka
2021-04-18T14:58:09+0000
Znacie sie na rzeczy brawa dla was
Danka Franczak
Danka Franczak
2021-04-18T14:54:47+0000
Gratuluje wam naprawde jestem bardzo zadowolona z projektu a jestem bardzo wymagajaca
Judyta Stachura
Judyta Stachura
2021-04-18T14:52:55+0000
Czadowa robota wielki plus dla was
Martyna Błażejewska
Martyna Błażejewska
2021-04-18T14:51:07+0000
Wspanialy projekt jestem super zadowolona
Nina Ziętek
Nina Ziętek
2021-04-18T14:47:59+0000
Szybko uporali sie z robota
Blanka Stachowska
Blanka Stachowska
2021-04-16T18:15:36+0000
jestem bardzo zadowolona z panstwa pracy
Lidia Kruszyńska
Lidia Kruszyńska
2021-04-16T18:11:46+0000
Dobra robota przyjaciele!!!
Halina Plewa
Halina Plewa
2021-04-16T18:10:23+0000
specialisci specialisci i jeszcze raz specialisci
Małgosia Dominiak
Małgosia Dominiak
2021-04-15T12:10:08+0000
jestem bardzo zadowolona z wspolpracy wszystkie moje oczekiwania zostaly spelnione
Krysia Bugajska
Krysia Bugajska
2021-04-15T12:08:22+0000
Wszystko super polecam goraco
Honorata Jurkowska
Honorata Jurkowska
2021-04-15T12:07:02+0000
Jestem bardzo zadowolona z projektu
Nina Bojarska
Nina Bojarska
2021-04-15T12:05:06+0000
naprawde profesionalna obsluga polecam
Żaneta Szweda
Żaneta Szweda
2021-04-14T16:01:07+0000
zrobili wlasnie takie logo na jakie liczylam
Elena Adamiak
Elena Adamiak
2021-04-14T15:57:52+0000
Fachowcy polecam goraco!!!
Zofia Zawadzka
Zofia Zawadzka
2021-04-14T15:54:36+0000
jestem pod wrazeniem waszej niesomatwiej pracy
Lena Zalewska
Lena Zalewska
2021-04-14T15:51:08+0000
bardzo szybko uporali sie z logiem i sa tego bardzo dobre rezulataty
Zuzanna Wróblewska
Zuzanna Wróblewska
2021-04-14T15:49:18+0000
Ekipa zrobila kawal dobrej roboty
Kornelia Marciniak
Kornelia Marciniak
2021-04-12T11:24:41+0000
Piekne logo jestem bardzo z niego zadowolona
Lilianna Pietrzak
Lilianna Pietrzak
2021-04-12T11:23:36+0000
Jestem bardzo zadowolona z projektu polecam
Klaudia Tomaszewska
Klaudia Tomaszewska
2021-04-12T11:08:29+0000
Wszystko wszystko sprawnie projekt wykonany z duza estetyka
Anastazja Duda
Anastazja Duda
2021-04-12T11:03:52+0000
Bardzo szybko uporali sie ze zleceniem
Katarzyna Baran
Katarzyna Baran
2021-04-12T10:59:35+0000
Specialisci w swojej dziedzinie
Piskorska Sylwia
Piskorska Sylwia
2021-04-10T05:12:22+0000
Profesjonalne wykonanie projektu , do tego miły i sprawny kontakt . Polecam wszystkim z czystym sumieniem 👌
Roksana Prządka
Roksana Prządka
2021-04-09T20:31:20+0000
Nie polecam.. TEJ FIRMY PODOBNO "POWAŻNEJ FIRMY" ponieważ Państwo są nie słowni , nie traktują poważnie swojego... klienta. Usługi są wykonane na poziomie amatorskim za nie małe pieniądze . Czas realizacji wcale nie jest taki jak jest napisane , pieniążki nie są oddawane . Osobiście muszę prosić się od 2 tyg. o zwrot własnych pieniążków które miały być tylko tzw. ZALICZKĄ. WSTYD. Szczerze NIE polecam . Z Dala od takich Firm pseudo "POWAŻNYCH"read more
Barbara Dydzian
Barbara Dydzian
2021-04-08T20:17:33+0000
Szybki czas realizacji,sprawny i konkretny kontakt, dziękuję 🙂
Ewelina Mendala
Ewelina Mendala
2021-04-08T20:14:31+0000
Pełen profesjonalizm ! Polecam. Jestem mile zaskoczona, bo loga które dostałam były tak dobre, ze potrzebowałam 1... dnia by wogóle się zdecydować które wybrać 🙈😆 to napenwo początek naszej współpracy ! Szybka realizacja projektu.read more
Oskar Kowal
Oskar Kowal
2021-04-08T16:49:16+0000
polecam kazdemu jezeli nie macie pomyslu to wam pomoga i zrobia naprawde gruba robote
Karol Marek
Karol Marek
2021-04-08T16:47:45+0000
jestem zachwycony ze zrealizowanego projektu jeszcze w tak krotkim czasie chapeau bas
Leon Czajka
Leon Czajka
2021-04-08T16:45:52+0000
Konkretni ludzie naprade milo sie wspolpracowało
Maksymilian Socha
Maksymilian Socha
2021-04-08T16:44:37+0000
Fachowa obsluga dobry wywiad i zrobilismy to co chcialem osiagnac
Miłosz Grzelak
Miłosz Grzelak
2021-04-08T16:43:06+0000
Projekt wykonany zgodnie z moimi wytycznymi podoba mi sie
Magdalena Ślepowrońska
Magdalena Ślepowrońska
2021-04-07T18:50:33+0000
Specjaliści godni polecenia, rewelacyjne pomysły i świetne wykonanie! Naprawdę SUPER 😊 Jestem bardzo zadowolona
Justyna Kluszczyńska
Justyna Kluszczyńska
2021-04-06T12:07:22+0000
Od miesiąca proszę o fakturę. przed realizacja pytałam czy wystawiają faktury,zapewniono mnie ze tak. Do dzisiaj cisza.... nie polecam,same problemy, przestrzegam innych...read more
Małgorzata Michalak
Małgorzata Michalak
2021-04-05T18:45:36+0000
Widac ze ludzie z pasja zrobili mi bardzo ladny projekt graficzny doslownie w bardzo szybkim czasie
Łucja Stępień
Łucja Stępień
2021-04-05T18:37:16+0000
Fachowcy projekt ktory od nich dostałam był naprawde niesamowity,mega przyciaga uwage i mysle ze nie jednemu mojemu... klientowi zapadl w pamiecread more
Paulina Walczak
Paulina Walczak
2021-04-05T18:34:15+0000
Długo męczyłam sie z projktem loga uzywalam darmowych kreatorow ale nic mi nie pasowala wiec zdecydowalam sie na uslugi... firmy i sprostali moim oczekiwaniom polecamread more
Kinga Witkowska
Kinga Witkowska
2021-04-05T18:31:31+0000
dziekuje za naprawde fajny projekt
Józef Wójcik
Józef Wójcik
2021-04-03T09:27:24+0000
Jestem zadowolony z wykonanego logo i na pewno będę korzystać regularnie z usług oferowanych przez firmę TwojeLogo.
Kamil Ziółkowski
Kamil Ziółkowski
2021-04-03T08:44:37+0000
Perfekcja z jaką wykonują powierzone im zadania, zachwyci wszystkich. Logo oceniam pozytywnie.
Zdzisław Malinowski
Zdzisław Malinowski
2021-04-03T08:14:00+0000
Wykonują maksymalnie profesjonalnie usługi z zakresu projektowania logotypu, zawsze na czas i są gotowi obsłużyć... każdego klienta.read more
Edward Zając
Edward Zając
2021-04-02T12:57:18+0000
Polecam w 100% firmę zarówno pod kątem atrakcyjnej oferty cenowej jak i wysokim standardem wykonywanych usług.
Artur Ostrowski
Artur Ostrowski
2021-04-02T12:05:22+0000
Doskonały kontakt z grafikiem. Zdecydowanie polecamy współpracę z tą firmą.
Adam Kaczmarek
Adam Kaczmarek
2021-04-02T11:36:12+0000
Dziękuję za szybkie wykonanie logotypu. Polecam firmę TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej 🙂 Pozdrawiam... serdecznie.read more
Marcin Trzaskcz
Marcin Trzaskcz
2021-04-02T11:08:31+0000
Logo wygląda innowacyjnie. Efekt końcowy przekroczył moje najśmielsze oczekiwania.
Wiesław Sikorski
Wiesław Sikorski
2021-04-02T10:38:33+0000
Profesjonalne doradztwo i elastyczność przy tworzeniu logo. Indywidualne podejście do potrzeb klienta.
Kamil Chmielewski
Kamil Chmielewski
2021-04-02T10:13:40+0000
Zaangażowanie i profesjonalizm przy każdym zleceniu wykonania logotypu. POLECAM.
Wiktoria Grabska
Wiktoria Grabska
2021-04-02T09:51:51+0000
Zawsze terminowa i rzetelna realizacja. Logo prezentuję się super. Dziękuję!
Natalia Kowalska
Natalia Kowalska
2021-04-02T09:21:13+0000
Serdecznie polecam do współpracy firmę TwojeLogo - fantastyczna komunikacja i pełne zrozumienie potrzeb.
Maciej Kowalski
Maciej Kowalski
2021-04-01T13:27:25+0000
Bardzo jestem zadowolony z logo. Będę na pewno stałym klientem. Pozdrawiam.
Kuba Makowski
Kuba Makowski
2021-04-01T12:17:02+0000
Dobry kontakt, fachowe podejście do projektu, pełne doradztwo. Logo wygląda fantastycznie.
Józef Przybyłek
Józef Przybyłek
2021-04-01T11:54:28+0000
Szybka realizacja zlecenia i niski koszt stworzenia logotypu. Korzystam od dawna i śmiało mogę polecić firmę.
Marek Zalewski
Marek Zalewski
2021-04-01T11:23:47+0000
Współpraca na wysokim poziomie. Logo zawsze wygląda genialnie. Polecam.
Wojciech Kowalczyk
Wojciech Kowalczyk
2021-04-01T10:16:53+0000
Z pełną satysfakcją i przekonaniem polecam firmę TwojeLogo. Jestem bardzo zadowolony.
Grażyna Jankowska
Grażyna Jankowska
2021-04-01T09:50:26+0000
Indywidualne podejście do klienta i profesjonalnie wykonane projekty logotypów to standard w tej agencji reklamowej.
Iwona Wieczorek
Iwona Wieczorek
2021-04-01T09:21:42+0000
Mogę zapewnić, iż cały zespół wykazał się ogromnym profesjonalizmem, zrozumieniem naszych potrzeb, wysoką kulturą pracy... i terminowością.read more
Oliwia Piotrowska
Oliwia Piotrowska
2021-04-01T08:56:28+0000
Współpraca na najwyższym poziomie. Projekty potrafią zachwycić nawet wymagające osoby.
Aleksandra Kaczmarek
Aleksandra Kaczmarek
2021-04-01T08:31:36+0000
Jestem zadowolona z logotypu. Nie mam zastrzeżeń. Polecam.
Jacek Walczak
Jacek Walczak
2021-03-31T12:06:55+0000
Logotypy z efektem WOW. Pozytywnie oceniam firmę.
Liliana Makowska
Liliana Makowska
2021-03-31T11:42:40+0000
Z prawdziwą przyjemnością chciałabym polecić usługi oferowane przez TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej.
Anna Wieczorek
Anna Wieczorek
2021-03-31T11:23:20+0000
Szybkie działanie, przystępna cena, satysfakcja z wykonania logo. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
Gabriela Wiśniewska
Gabriela Wiśniewska
2021-03-31T11:08:09+0000
Firma godna polecenia. Indywidualne podejście do klienta i najwyższej jakości logotypy to standard w firmie TwojeLogo.
Maria Krawczyk
Maria Krawczyk
2021-03-31T10:40:37+0000
Wszystkie moje potrzeby zostały wysłuchane i uwzględnione odnośnie wykonania logo. Szczerze polecamy współpracę.
Kornelia Olszewska
Kornelia Olszewska
2021-03-31T10:22:19+0000
Bardzo profesjonalne podejście i realizacja logotypu sprawia, że z największą przyjemnością mogę polecić tą firmę.
Dawid Kołodziej
Dawid Kołodziej
2021-03-31T10:00:34+0000
Atrakcyjna oferta cenowa i szybkość realizacji zleceń sprawia, że korzystam regularnie z usług w tej firmie. Polecam.
Rafał Mazurek
Rafał Mazurek
2021-03-31T09:35:11+0000
Logo wygląda super. Dziękuję za zaangażowanie w mój projekt.
Piotr Zając
Piotr Zając
2021-03-31T09:13:03+0000
Perfekcja z jaką wykonują powierzone im zadania, zaskoczyła mnie w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
Adam Szczepański
Adam Szczepański
2021-03-31T08:55:58+0000
Bardzo fajna i rzetelna firma, do tego bardzo sympatyczny zespół grafików robiących niesamowite projekty logotypów.
Michał Jabłoński
Michał Jabłoński
2021-03-30T07:10:33+0000
Z czystym sumieniem polecam firmę TwojeLogo. Korzystałem kila razy i zawsze byłem zadowolony z logo.
Paweł Raby
Paweł Raby
2021-03-30T06:49:20+0000
Bardzo profesjonalna obsługa. Serdecznie polecam każdej osobie szukającej pewnego wykonawcy logotypu.
Paweł Partacz
Paweł Partacz
2021-03-30T06:23:50+0000
Bez problemu mogłem wnosić poprawki, a wszystkie moje uwagi zostały uwzględnione przez grafika. Polecam TwojeLogo -... Specjaliści w branży graficznej 🙂read more
Karol Miśkowiak
Karol Miśkowiak
2021-03-30T05:57:58+0000
Super kontakt z grafikiem sprawił, że nanoszenie poprawek było bezproblemowe.
Paulina Kotowska
Paulina Kotowska
2021-03-30T05:44:44+0000
Logo powstało bardzo szybko, projekt jest ciekawy i estetyczny. Polecam.
Marta Mazurek
Marta Mazurek
2021-03-30T05:20:52+0000
W pełni profesjonalna obsługa w zakresie szeroko pojętej grafiki. Robiłam tutaj logo i wyszło rewelacyjnie.
Maja Wizińska
Maja Wizińska
2021-03-30T05:01:54+0000
Oceniam firmę pozytywnie i jestem zachwycona wykonaniem logo.
Magdalena Franczakowska
Magdalena Franczakowska
2021-03-30T04:37:43+0000
Logo wykonane maksymalnie profesjonalnie. Polecam firmę.
Artur Walczak
Artur Walczak
2021-03-29T19:10:09+0000
Graficy w firmie TwojeLogo mają ogromne doświadczenie i korzystanie z ich usług to gwarancja zadowolenia.
Przemysław Czerwiński
Przemysław Czerwiński
2021-03-29T18:52:11+0000
Jestem w 100% zadowolony jeśli chodzi o wykonanie logotypu. Grafik z firmy TwojeLogo był profesjonalistą z prawdziwego... zdarzenia. Polecam i serdecznie pozdrawiam.read more
Renata Kalinowska
Renata Kalinowska
2021-03-29T12:57:02+0000
Robiłam tutaj logo na stronę internetową i jestem zachwycona efektem końcowym prac. POLECAM 🔥🔥🔥
Jolanta Kwiatkowska
Jolanta Kwiatkowska
2021-03-29T11:25:57+0000
Logo wygląda estetycznie i dokładnie o to mi chodziło. Dziękuję za wysłuchanie moich potrzeb 😍🤩😍
Maria Walczak
Maria Walczak
2021-03-29T11:06:07+0000
Wszystko zostało zrealizowane szybko i bez najmniejszych problemów. Polecam każdemu kto szuka wykonawcy logotypu.
Danuta Cieślak
Danuta Cieślak
2021-03-29T10:48:37+0000
Wysoka jakość wykonanej usługi graficznej sprawia, że logo wygląda zjawiskowo, a ja chętnie mogę polecić TwojeLogo -... Specjaliści w branży graficznej 👈😍read more
Izabela Nowicka
Izabela Nowicka
2021-03-29T10:32:56+0000
Polecam firmę każdej osobie szukającej wykonawcy logotypu. Gwarantuję 💯% zadowolenia.
Ewa Kozłowska
Ewa Kozłowska
2021-03-29T10:13:20+0000
Serdecznie polecam współpracę z firmą TwojeLogo. Pełen profesjonalizm. Logo zostało wykonane terminowo i zgodnie z... naszymi założeniami.read more
Magdalena Głowacka
Magdalena Głowacka
2021-03-29T09:16:33+0000
Realizują usługi potrafiąc sprostać oczekiwaniom nawet najbardziej wymagających klientów, dlatego ich wybór na pewno... będzie dobrą decyzją dla każdej osoby szukającej sprawdzonej firmy do wykonania logo. Polecam TwojeLogo - Specjaliści w branży graficznej ✔read more
Helena Mazurek
Helena Mazurek
2021-03-29T08:49:55+0000
Logo zostało wykonywane terminowo i na wysokim poziomie. Polecam firmę w 100% i na pewno będę w przyszłości korzystać z... ich usług. Daję maksymalnie pozytywną ocenę 5/5 gwiazdek 👌 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️read more
Renata Jabłońska
Renata Jabłońska
2021-03-29T08:21:08+0000
Współpraca z firmą TwojeLogo przebiegła bardzo dobrze. Wykonanie logo zostało przygotowane z zachowaniem wszystkich... ustaleń.read more
Adrianna Jaskuła
Adrianna Jaskuła
2020-12-17T22:38:07+0000
Jest mi bardzo przykro ze muszę pisać z konta mojej żony, niestety zostałem zablokowany. Firma Emekdesign jest firma,... która lubi pobierać opłatę za usluge, której nie wykonuje. W moim przypadku jest to 500£ (2500 zł po kursie z dnia przelewu). Kupiłem pakiet stworzenia loga, strony internetowej, projekt wizytówek. Etc. Jedynie otrzymałem po nagminnym proszeniu o to. Loga nie wykorzystałem. Po dostarczeniu wszystkich materiałów nie otrzymałem projektu strony internetowej. Po dwóch tygodniach zaczynałem się nie cierpliwość, lecz byłem zbywany. Ciagle właściciel tłumaczył się choroba, złym stanem zdrowia. W sierpniu gdy pytałem się o wykonanie loga były te same wytłumaczenia. Po 14 dniach od dostarczenia materiałów poprosiłem o zwrot pieniędzy, gdyż obiecałem swoim inwestorą gotowa stronę,by widzieli progres w mojej firmie. Niestety nie otrzymałem tego. Do końca listopada nie dostałem nic za co zapłaciłem z góry. Później dałem oficjalne 14 dni na zwrot pieniędzy i domeny internetowej, która została wykupiona za 1.22£. Dostałem tylko W-meila z prośba o numer konta i na tym się skończyło. Brak wykonania usługi. Brak zwrotu środków. Brak domeny internetowej. Później dowiedziałem się ze jest CAŁA GRUPA NA FACEBOOKU ludzi oszukanych przez firmę Emekdesign i właściciela Mateusza Zacharowicza. Na dzień dzisiejszy grupa liczy 16 osób. Reasumując, jeśli patrzysz na pozytywne komentarze wykonania usługi szybko zorientujesz się ze cześć z nich jest jego znajomych, lub znajomych od znajomych. Negatywnych nie zobaczysz ponieważ są kasowane tak jak i komentarze a osoby są blokowane. Mam świadomość ze i moja opinia będzie zlikwidowana, usunięta, puszczona w niepamięć.read more
Gryc Cezary
Gryc Cezary
2020-12-17T13:29:55+0000
Pełen profesjonalizm, bardzo dobry kontakt, znakomicie wykonana strona internetowa, którą z łatwością można zarządzać... dzięki intuicyjnemu panelowi. Serdecznie polecamy 🙂read more
Eva Borakova
Eva Borakova
2020-12-17T07:22:47+0000
Great communication.. EmekDesign did everything exact how I wanted. Will defo recommend. Thank you
Kristína Prosuchová
Kristína Prosuchová
2020-11-26T15:15:57+0000
I would like to let everyone know that these people are liars and scammers. Not giving refund and not providing... services which they promising they will do. All these good reviews are fake or posted by friends and family. Please stay awareread more
Natalia Raj Kusa
Natalia Raj Kusa
2020-11-25T16:23:52+0000
Polecam serdecznie! Szybka, bezproblemowa realizacja a efekt końcowy przerósł moje najśmielsze oczekiwania! Jestem... zachwycona 😍😍read more
Kasprzyk Kinga
Kasprzyk Kinga
2020-11-25T15:44:10+0000
Projekt bajka, jestem bardzo zadowolona z miłej współpracy i efektu końcowego. Polecam 😊
Klaudia Gąsiorowska
Klaudia Gąsiorowska
2020-11-25T14:17:07+0000
Polecam. Bezproblemowo zmieniane projekty, wszystko do dogadania 🙂
Sylwia Zygmuntowicz
Sylwia Zygmuntowicz
2020-11-25T11:00:12+0000
Bardzo jestem zadowolona z projektu mojego logo, szczerze polecam.
Sylwia Góra
Sylwia Góra
2020-11-25T10:27:01+0000
Profesjonalnie ,miło oraz szybko👍Polecam!!
Irena Maliszewska Sobania
Irena Maliszewska Sobania
2020-11-21T18:44:05+0000
Polecam z całego serca świetna robota wszystko bardzo sprawnie i na czas 😊😊
Tracey Dillon
Tracey Dillon
2020-11-20T23:08:05+0000
Absolutely LOVE my Design, received with many thanks, I will return
Basia Brunka
Basia Brunka
2020-11-20T01:00:14+0000
Polecam serdecznie nie dość, że szybki czas realizacji to cierpliwość i zaangażowanie. Od18 tej do 2 w nocy grafik... siedział przy poprawkach nad moim logo aż byłam w 100% zadowolona. Nie spotkałam jeszcze tak do stosowanej do potrzeb klienta firmy. Polecam i będę pewnie częściej korzystać z ich usług.read more
Claudia XZ
Claudia XZ
2020-11-16T20:33:01+0000
Jestem zadowolona z efektów współpracy. Projekt prosty, idealny, spełnił moje oczekiwania ❤️
Karol Wu
Karol Wu
2020-11-15T19:37:52+0000
Polecam każdemu kto chce na wysokim poziomie wykonany projekt 💪💪
Aleksandra Jamrożek
Aleksandra Jamrożek
2020-11-15T17:17:12+0000
I can’t recommend EmekDesign enough! Such a high standard service. I felt like I was always listened to. Amazing... customer service. Will definitely recommend it elsewhere.read more
Marta Korn
Marta Korn
2020-11-15T17:03:11+0000
Top of the top service! Pleasure to work with! Looking forward to more projects! Very professional and amazing customer... care!read more
Malwina Maj
Malwina Maj
2020-11-15T16:17:05+0000
Polecam 👌 szybko i sprawnie 💜 🙂
Izabella Trela
Izabella Trela
2020-11-15T13:45:17+0000
Bardzo polecam, wszystko ok!
Natan Gryszkiewicz
Natan Gryszkiewicz
2020-11-15T13:42:17+0000
Polecam, unikalne projekty 100%
Paulina Bebło
Paulina Bebło
2020-11-15T13:32:13+0000
Profesjonalne, indywidualne podejście do klienta, czytelne projekty, polecam i na pewno jeszcze nie raz skorzystam w ... waszych usług.👍read more
Aleksandra Józefiak
Aleksandra Józefiak
2020-11-15T10:59:44+0000
kultura i zaangażowanie na 5 🤗
Iwona Podsędek
Iwona Podsędek
2020-11-15T09:10:51+0000
Firma ok..wszystko zgodnie z ustaleniami. Mam piekne logo. Zamierzam jeszcze zrobić karty upominkowe. Polecam 😊👍
Edzia Skórka
Edzia Skórka
2020-11-15T09:02:50+0000
Szybka reakcja,bardzo dobry kontakt,świetne pomysły.jestem mega zadowolona i polecam EmekDesign🎈🎈
Magdalena Magis
Magdalena Magis
2020-11-15T08:30:03+0000
Bardzo szybka i sprawna realizacja zamówienia. W końcu mam logo, które jest estetyczne, eleganckie i przede wszystkim... inne niż wszystkie ☺ Polecam serdecznie!!! Pełen profesjonalizm!read more
Krysia Roziel
Krysia Roziel
2020-11-15T08:15:49+0000
szczerze polecam, piękne logo, ja jestem zadowolona
Ewa Sorrinda Prędkiewicz
Ewa Sorrinda Prędkiewicz
2020-11-15T06:12:19+0000
Obsługa na najwyzszym poziomie. Logo bardzo dobrze dobrane pod moja branże bardzo dobre wyczucie estetyczne.
Malgorzata Gosia
Malgorzata Gosia
2020-11-14T23:14:07+0000
Polecam🥰 Jestem zachwycona projektem . Profesjonalne podejście do klienta . Szybka realizacja . Cena adekwatna do usługi
Kornelia Klaudia Bzowy
Kornelia Klaudia Bzowy
2020-11-14T23:13:41+0000
Polecam!!! Ja już mam swoje wymarzone logo❤
Sylwia Stefanko
Sylwia Stefanko
2020-07-22T19:25:33+0000
Fantastic job !!! Very polite and professional customer service. Quick response and happy to make any changes until the... customer will be satisfied. And the most important... my logo looks amazing 👍😊read more
Roxy Romanyuk
Roxy Romanyuk
2020-06-19T12:51:33+0000
Polecam z całego ❤️😍 bardzo miła współpraca.
Mirek Sochacki
Mirek Sochacki
2020-05-04T18:38:16+0000
polecam goraca ta firme . pelny profesjonalizm .. super kontakt . szybka obsluga . . naepewno sj9rzystam ponownie z... uslug tej firmy i szczerze polecamread more
Next Reviews
TwojeLogo
4.6
powered by Google
Renata G
Renata G
10:49 26 May 21
Jestem mega zadowolona. Logo jest wykonane bardzo profesjonalnie, szybka realizacja, świetna współpraca. Z czystym... sercem bardzo, ale to bardzo polecam !:Dczytaj więcej
Wiktoria Folfas
Wiktoria Folfas
14:00 05 May 21
Współpraca na wysokim poziomie, bardzo pomocni i kulturalni specjaliści. Muszę przyznać, że mają bardzo duże poczucie... estetyki a wszystkie projekty, które dostałam do wyboru były naprawdę profesjonalne i świetne pod względem wykonania. Czas realizacji również na duży + :))czytaj więcej
Kamila Nowak
Kamila Nowak
19:49 03 May 21
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że to bardzo dobra agencja. Miłe podejście, mają masę dobrych pomysłów i są... profesjonalni. Doskonały kontakt na wszystkich poziomach. Moje pomysły zostały wysłuchane i zrealizowane, tak jak chciałam. Pomimo mojego rozdarcia między różnymi wersjami logo, udało nam się wybrać najlepsze rozwiązanie. Wrócę tu jeszcze z kilkoma pomysłamiczytaj więcej
Sylwia Piskorska
Sylwia Piskorska
17:43 27 Apr 21
Efekty współpracy są świetne, zlecenia wykonywane były skrupulatnie, z dbałością o szczegóły i zawsze na czas. Ekipa... na ogół sama wychodziła z inicjatywą i pomysłami odnośnie grafik oraz kampanii marketingowych, co pozwoliło mi zaoszczędzić czas i energię. Z czystym sercem mogę polecić tę firmę !czytaj więcej
Daria Pochopien
Daria Pochopien
17:28 25 Apr 21
Logo zaprojektowane bardzo profesjonalnie,zgodnie z każdą nawet bardzo drobną uwagą,kontakt świetny, bardzo szybkie... wykonanie projektu. Wszystko zgodnie,profesjonalnie i szybko. MEGA POZYTYW. POLECAM!!!(ps. Jeżeli chcesz mieć logo zaprojektowane tak jak sobie wymarzysz to dobrze trafiłeś🙂)czytaj więcej
Herbert Groszek
Herbert Groszek
15:51 01 Apr 21
Zdecydowanie godna polecenia! Kreatywne podejście do sprawy i duże doświadczenie w wielu branżach. Przy tworzeniu... strony internetowej nie tylko zrealizowali moje plany, ale podeszli elastycznie do tematu, doradzili wiele oryginalnych i ciekawych rozwiązań. Efekt przekroczył najśmielsze oczekiwania i robi duże wrażenie!czytaj więcej
Amu Xx
Amu Xx
10:52 20 Jan 21
Polecam 10000%Jestem właścicielka całego brandinguStrony wizytówki roll Up vouchery banery wszystko przepiękne czyste... czytelne ❤️❤️❤️Dziękuje za piękne projekty i wydruki !!czytaj więcej
Agnieszka Chylinska
Agnieszka Chylinska
10:47 20 Jan 21
Unikalne logo , czyste , profesjonalne podejście do klienta. Polecam ekipę od zadań specjalnych bo potrzebowałam na już... a projekt przeszedł moje oczekiwaniaczytaj więcej
Następne Opinie

Zadowolony klient jest naszą najlepszą wizytówką

Czy wiecie, że wiele firm, przychodzi do nas z zapytaniem, związanych z reklamowaniem się w sieci?

Możemy Wam powiedzieć, że odpowiadamy zawsze tak samo, czyli że klient jest Waszą najlepszą wizytówką w sieci jest zadowolony klient.

Dlatego opinia klienta to istotna sprawa!

Opinia klientów jest dla nas ważne, dlatego cały czas staramy się zwracać do naszych klientów o Feedback. Taka niepozorna rzecz, a potrafi wskazać drogę, w nieustannym doskonaleniu się. Dlatego, cenimy sobie przekazywane nam wszystkie cenne informacje pomagające nam rozwijać skrzydła coraz, bardziej i bardziej.

Renoma, uznawana przez setki klientów i potwierdzona wieloma projektami!

Czy wiecie, w jaki sposób trafiają do nas klienci?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1000 +
Zadowolonych klientów!
0 +
Zakończonych projektów

Zajrzyj też na naszego Facebooka!

Poznaj zdanie naszych klientów, dla jakich mielimy możliwość zaprojektować nasze najnowsze dzieła.
Słowa osób, dla jakich mogliśmy pracować mówią same za siebie!

PREFERENCJE PRYWATNOŚCI
Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową, może ona przechowywać za pośrednictwem Twojej przeglądarki informacje z określonych usług, zazwyczaj w postaci plików cookie. Tutaj możesz zmienić swoje preferencje dotyczące prywatności. Należy pamiętać, że blokowanie niektórych rodzajów plików cookie może wpłynąć na wygodę korzystania z naszej witryny internetowej i oferowanych przez nas usług.
Polityka prywatności
Przeczytałeś i zgadzasz się z naszą polityką prywatności
WYMAGANY